• Lorem ipsum
Netwerk Accessoires

Kwalitatieve serverkasten en patchkasten

Maximaal draagvermogen van 800 kilogram

De serverkasten en patchkasten die zijn terug te vinden in het assortiment hier bij Netwerkkabel.eu zijn allen voorzien van een maximaal draagvermogen van 800 kilogram. Dit benadrukt eens temeer de unieke kwaliteit waar je bij deze kasten op kan rekenen. In vergelijking met andere soortgelijke kasten ligt het maximale draagvermogen namelijk een aanzienlijk stuk hoger. Dit is uiteraard te wijten aan het feit dat er gebruik wordt gemaakt van zeer kwalitatieve materialen die een absolute meerwaarde betekenen voor de kast in kwestie.

Verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen

Wanneer je een kijkje neemt in het aanbod op vlak van serverkasten en patchkasten hier bij Netwerkkabel.eu wordt het meteen duidelijk dat deze in zeer veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een grote of eerder naar een kleine kast, wij bieden het je allemaal! Daar komt bij dat onze kasten ook nog eens verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren waardoor ze echt uitstekend tot hun recht zullen komen in niet alleen een serverruimte, maar ook binnen jouw bedrijf. Hoe dan ook, welke eisen je ook stelt aan je serverkasten en patchkasten, wanneer je er voor kiest om deze aan te kopen hier bij Netwerkkabel.eu zal je merken dat al deze eisen zonder probleem kunnen worden ingelost.

25 jaar garantie

Het is natuurlijk allemaal mooi en aardig om aan te geven dat de serverkasten en patchkasten uit het assortiment hier bij Netwerkkabel.eu zeer kwalitatief zijn, maar hoe vertaalt dat zich in de praktijk? De kwaliteit is zo duidelijk dat er op deze kasten zomaar even een garantie wordt aangeboden van 25 jaar. Zo kan je er als klant absoluut zeker van zijn dat je ten allen tijde kan genieten van de best mogelijke kwaliteit. Vrees je dat dit een niet onaanzienlijke invloed zal hebben op het prijskaartje? Die vrees is het geheel onterecht. Onze serverkasten en patchkasten kunnen immers worden aangekocht tegen een prijs die je nooit eerder voor mogelijk had durven te houden!

Prijstechnisch zeer interessant

Wanneer je het prijskaartje van onze server- en patchkasten in detail gaat bekijken wordt het meteen duidelijk dat deze bijzonder goed in de markt liggen. In het bijzonder gezien de kwalitatieve en duurzame materialen waar gebruik van is gemaakt zal de prijs bij heel veel potentiële klanten de nodige verbazing opwekken. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je graag één of misschien zelfs meerdere server- en patchkasten bestellen die beschikken over een uitstekende kwaliteit en dat terwijl je ze toch kan aankopen tegen een zeer scherpe prijs? In dat geval ben je hier bij Netwerkkabel.eu ongetwijfeld aan het juiste adres!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter