• Voor slechts € 3,95 bezorgd in Nederland en Belgie
 • 30 dagen retour sturen
 • Betaal zoals jij wilt ook achteraf
 • Voor 17:00u besteld, volgende werkdag bezorgd

Cat7 kabels

Cat7 kabels

Weergave:
Bekijken als Rooster Lijst

Artikelen 1 tot 20 van 137 in totaal

per pagina
 1. Cat7 30M Groen SSTP/PiMF halogeenvrij patchkabel
  € 47,19 € 39,00
  In bestelling
 2. Cat7 40M Oranje SSTP/PiMF halogeenvrij patchkabel
  € 59,29 € 49,00
  In bestelling
Weergave:
Bekijken als Rooster Lijst

Artikelen 1 tot 20 van 137 in totaal

per pagina

Cat7 kabel

Een cat 7 netwerkkabel is speciaal ontworpen om u te voorzien voor de snelste snelle verbinding met het internet. Een cat 7 kabel ondersteunt maar liefst 10 Gigabit aan internet. De cat 7 netwerkkabel is dan ook niet zomaar een netwerkkabel. U kunt deze cat 7 netwerkkabel gebruiken om een router te verlengen of uplink poort met elkaar te verbinden. Om twee computers rechtstreeks met elkaar te verbinden is deze kabel niet geschikt.

Cat 7 kabel

voor optimale snelheid

De cat 7 netwerkkabel is helemaal afgeschermd door een metaalfolie en een buitenhulsel. Dat wil zeggen dat de snelheid van uw internetverbinding optimaal blijft maar u heeft ook andere voordelen. De cat7 kabel heeft een langere levensduur dan de andere netwerkkabels. De kabels binnenin zijn gevlochten en maakt de kabel daardoor extra sterk.

Cat 7 kabel voor ideaal internetten

De kabel is niet dik en kan daarom perfect weggewerkt worden zodat u geen kabels in het zicht heeft. Zodra u deze cat 7 kabel in huis heeft is deze klaar en hoeft u er verder niets mee te doen dan behalve het internet aansluiten. De cat7 kabel voldoet aan alle eisen voor een optimaal en super snel netwerk.